Kako nakupovati

Izdelki v naši internetni trgovini so na voljo kadarkoli, 365-6 dni v letu, 24 ur na dan, 60 minut na uro,….
Košarica je namenjena vsem. Izbrane artikle se doda v nakupovalno košarico s klikom na ikono »nakup«, le-ti pa v njej ostanejo, dokler se jih ne izbriše ali pošlje naročilo. Stanje nakupovalne košarice in njena vrednost je prikazana. Podrobnosti (cena izbranega artikla, skupna cena, ime izbranega izdelka, itd.)  košarice se prikažejo s klikom na gumb »košarica«. Vse ali pa samo posamezne izdelke se lahko odstrani iz košarice s klikom na gumb »zbriši«. Spreminjanje količine naročenih izdelkov z vpisom količine v okvirček ter klikom na gumb »popravi«!

Ob prejemu naročila, obvestimo na tvoj mail v 48h !

Za tiste ki niso najbolj “kompjuterizirani”, pa nas lahko tudi pokličejo ali pošljejo svoje naročilo preko SMS-a na telefon 051 359 161 !
V primeru, da izdelka ni na zalogi, je pri večjih naročilih nad 250 EUR zaradi zavarovanja,  je potrebno 20% predplačilo!

Veljavnost ponudbe:
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spreminjajo glede na dobavo. Slike končnih izdelkov ne odražajo dejansko stanje blaga, (trudimo pa se da bi bile kar najbolj realne) !

Cene izdelkov:
Vse cene so EUR z že vštetim DDV-jem. Cene naročenih izdelkov veljajo na dan naročila!