Novice

slovenija ima talent

 marec 16, 2011

To nedeljo 24.4. je na sporedu 6. avdicijska oddaja šova Slovenija ima talent, v kateri bo tudi naša skupina enkolo team predstavila svoj talent. Tako, da v  nedeljo ob 20.00 vsi pred male zaslone, si izborite daljinca in preklopite na POP, ter navijajte da se uvrstimo v nalednji krog!

Težave z prijavami

 februar 19, 2011

Zaradi tehničnih težav so prijave preko emaila urh.pantner@2simpl.si trenutno nemogoče. Težavo bomo pozikusili v čim krajšem času odpraviti. Se opravičujemo za nevšečnosti in vas lepo prosimo za potrpljenje. Lep pozdrav Urh Pantner

Tudi letos na Krvavec!

 februar 16, 2011

Leto je naokoli in mi smo spet v gibanju! V soboto 19.februarja se bomo povzpeli na Krvavec! Kako gor? -seveda peš… in kako dol? -Peš, z mnokolesom, sankami, smučmi ali celo drsalkami

Suc-k 3

 februar 12, 2011

Pozdravljeni monokolesarji in vsi navdušenci tega športa. Z novo stranjo 2simpl.si so se odprle tudi prijave za Suc-k 3, zato pohitite in se čim prej prijavite, ter si tako zagotovite svojo štartno številko, saj je to leto veliko zanimanje, prijave omejene na 50 tekmovalcev!!! Več informacij o tekmovanju najdete v zavihku eventi.

Monokolesarski dresi

 julij 7, 2007

Čisto na novo zasnovani dres po zahtevah monokolesarjev. Dres je v dveh izvedbah, Dolgi in Brez rokavov. Primerni so za vse zvrsti voženj (touring, XC, muni, street, trial, freestyle…) Material dresov je COOL-MAX (lahkoten, dobro diha, in te ohranja suhega). Je v vseh velikostih (XXS,XS,S,M,L,XL in XXL)! Možen nakup na spletni strani!