Splošni pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja    

Naša trgovina je ustvarjena z namenom, da se po dostopnih cenah ponudijo kvalitetna monokolesa, ostala posebna kolesa in rekviziti ter rezervni deli zanje. 
Za brskanje po trgovini ni potrebna prijava.
Če pa želite oddati naročilo, pa je na koncu potrebni izpolniti polja za uspešno odpošiljanje naročila. 

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine 2Simpl.si so sestavljeni v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Spletna trgovina 2Simpl.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje Utranker in družabniki, 2Simpl d.n.o. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine 2Simpl.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med uporabnikom in kupcem.

Cene izdelkov:
Vse cene so EUR z že vštetim DDV-jem. Cene naročenih izdelkov veljajo na dan naročila!

Naročila:
Izdelki v naši internetni trgovini so na voljo kadarkoli, 365-6 dni v letu, 24 ur na dan, 60 minut na uro,....
Košarica je namenjena vsem. Izbrane artikle se doda v nakupovalno košarico s klikom na ikono »nakup«, le-ti pa v njej ostanejo, dokler se jih ne izbriše ali pošlje naročilo. Stanje nakupovalne košarice in njena vrednost je prikazana. Podrobnosti (cena izbranega artikla, skupna cena, ime izbranega izdelka, itd.)  košarice se prikažejo s klikom na gumb »košarica«. Vse ali pa samo posamezne izdelke se lahko odstrani iz košarice s klikom na gumb »zbriši«. Spreminjanje količine naročenih izdelkov z vpisom količine v okvirček ter klikom na gumb »popravi«!

Ob prejemu naročila, obvestimo na tvoj mail v 48h !

Naročnikom preko e-maila ali telefona  NE  DOSTAVLJAMO BLAGA, zaradi možnosti zlorab! Nakup JE MOŽEN samo z nakupovalno KOŠARICO!
V primeru, da izdelka ni na zalogi, je pri večjih naročilih nad 500 EUR zaradi zavarovanja,  je potrebno 20% predplačilo!
Veljavnost ponudbe:
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Cene se lahko spreminjajo glede na dobavo. Slike končnih izdelkov ne odražajo dejansko stanje blaga, (trudimo pa se da bi bile kar najbolj realne) !
 
Način plačila:
Naročene artikle se plača po povzetju ! »ČE TO NI 2SIMPL« !
 
Dostava:
-  Preko pošte
Naročeno blago pošiljamo preko DPD, kurirska in paketna distribucijska služba .
Pri naročilu končnih izdelkov (monokoles, različnih koles, hodulj ali pogo-stick-ov )se voznina NE ZARAČUNAVA, (ti izdelki so označeni z poštnina ni tvoj strošek) med tem ko se pri rezervnih delih do 99 EUR poštnina zaračunava po ceniku DPD-ja!
 

DPD Hitri paket – cenik v  EUR

do 2 kg

do 5 kg

do 10 kg

do 15 kg

5,50 EUR

6,00 EUR

6,50 EUR

7,50 EUR


»Poleg voznine se še obračuna manipulativni strošek zaradi transakcije in prejemanje odkupnin, ki znaša 1,9€ ! »

Za lasten prevzem se dogovorte preko This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali preko telefona 051/359-161 .

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga,

Kupec lahko od pogodbe-naročila odstopi v osmih (8.) dneh po prejemu izdelkov. Odstop mora sporočiti na naslov: 2Simpl, d.n.o., Malgajeva 10, 3000 Celje ali po e-pošti This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Odstop je možen pod naslednjimi pogoji:

1.       da z izdelki ni zadovoljen, ker so pokvarjeni ali poškodovani

2.       da z izdelki ni zadovoljen, ker niso takšni, kot je pričakoval. 

V primeru 1. kupec vrne ponudniku (na stroške ponudnika) izdelke s priloženim računom. 

V primeru 2. kupec vrne ponudniku (na svoje stroške) izdelke neuporabljene in nepoškodovane, v originalni embalaži in nespremenjeni količini s priloženim računom. 

Potrošniku v petnajstih dneh po reklamaciji vrnemo kupnino ali pa zamenjamo poškodovane izdelke.  


Varstvo osebnih podatkov,

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) zagotavljamo, da tvoji osebni podatki služijo samo interesu podjetja in njegovemu statističnemu pogledu, so ostalim uporabnikom nedostopni in jih ne posredujemo. Naslov tvoje elektronske pošte bomo uporabljali izključno s tvojim dovoljenjem in te samo na tvojo željo obveščali o novostih in akcijah v naši spletni trgovini. Tvojo telefonskoF številko bomo uporabili samo za preverjanje naročil, in je obvezen podatek pri dostavi paketa, kar zahteva kurirska in paketna distribucijska služba DPD . Hvala za razumevanje!  

Arhiviranje pogodbe,  

Sklenjena naročila med naročnikom in prodajalcem in kopije računov so arhivirana na sedežu podjetja 2simpl d.n.o., Malgajeva 10, 3000 Celje. Kupec lahko pridobi kopijo računa na zahtevo, po elektronski pošti This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , s pripisom telefonske številke.  

Garancija,

Vsak artikel, ki je  kupljen pri nas, ima garancijo J. Ta prične teči z dnem nakupa. Garancija na okvir monokoles, rekvizite in komponente znaša eno leto. Garancija zajema vse napake pri izdelavi in napake v materialu izdelka. Iz garancije so izvzete poškodbe artikla zaradi nepravilne uporabe in normalne obrabe ob redni uporabi.

Ker želimo, da boste z našimi izdelki resnično zadovoljni!, smo pripravljeni prisluhniti morebitnim težavam z našimi artikli. Lahko nam pošljete email na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali pokličete na tel.št.: 051/359-161.